Starta din internationella karriär här

Vad är Build the Future?

Build the Future är Prysmian Groups treåriga graduateprogram, vilket ger dig en uppslukande upplevelse i vårt företag från dag ett.

Programmet inleds med en två veckor lång introduktion på vårt huvudkontor i Milano med träning och aktiviteter, lett av Prysmian Group Academy i samarbete med en topprankad affärshögskola. Under de första veckorna av din resa, påbörjar du också ditt mentorskapsprogram.

Efter introduktionen kommer du att delta i en ettårig jobbrotation på tre olika avdelningar: Forskning & Utveckling, Produktion och Business. Efter det första årets rotation kommer du att få ett internationellt uppdrag som sträcker sig över år två och tre.

Det internationella uppdraget är en fantastisk erfarenhet där du lär dig nya arbetssätt, skaffar nya kunskaper, träffar nya kollegor och omfamnar en ny kultur.

I slutet av ditt utlandsuppdrag kommer du att vara redo för din fortsatta karriär inom Prysmian Group, och få ett tekniskt eller affärsmässigt ansvarsområde.

 

Vem är du?

  • Du är ivrig att starta en karriär i vår industri och redo att ta dig ann en ny utmaning
  • Du har examinerat under de senaste 18 månaderna och har en examen (ingenjör, teknik eller business & ekonomi)
  • Vi är ett internationellt företag, så det är viktigt att vara flytande i engelska
  • Du har arbetat eller studerat utomlands och är villig att ta dig ann en internationell erfarenhet med Prysmian Group
  • Vi är ett globalt team och finns i mer än 50 länder. Att ha utmärkta kommunikations- och presentationsfärdigheter är viktigt
  • Du ska älska att lära dig och arbeta med kollegor

Ansök här


ANSÖKNINGSPROCESSEN


Steg 1 | Onlineansökan

Ansökningsperioden för Build the Future startar den 8 juli 2019 och stänger i oktober 2019

 

Steg 2 | Genomgång av ansökningar och bedömning (oktober/november 2019)

Om din ansökan möter kriterierna i ansökningsprocessen, kommer du att bli inbjuden till ett onlinetest, skapat av vår rekryteringspartner SHL


Steg 3 | Assessment Day (november/december 2019)

Om du har lyckats i föregående steg, kommer du att bli inbjuden till en gruppträning tillsammans med andra kandidater och medverka på individuella intervjuer


Steg 4 | Intervjuer (december 2019)

De som tar sig vidare från ASSESMENT DAY kommer att genomgå slutintervjuer med ett urval chefer i ditt ansökningsland, samt på regional nivå


Steg 5 | Jobberbjudande & introduktion

Om rekryteringsprocessen genomförts framgångsrikt, kommer du att få ett jobberbjudande och medverka i den globala introduktionen under våren 2020Vilka är vi på Prysmian Group?

Kortfattat är vi världens största tillverkare av kablar och kabelrelaterade lösningar. Med 112 fabriker, 25 forsknings- och utvecklingscentra, samt 30 000 anställa runt om i världen, förser vi jorden med nerverna i samhället: energi- och telekomkablar.

Prysmian Group säljer produkter och tjänster under starka varumärken som Draka, Prysmian och General Cable, och nådde en försäljning på över 11 miljarder euro 2018.

Vill du veta mer om hur vi arbetar i Sverige finns det mer att läsa här och är du intresserad av hur vi arbetar ur ett globalt perspektiv hittas informationen här.