Segla på framtidens vindar

Vi tror på hållbar tillgång till energi och information som drivkraft bakom samhällsutvecklingen. Ett viktigt område i Sverige, som siktar på att bli världens första fossilfria nation, är förnybar energi. Här vill vi vara med och driva utvecklingen framåt. Därför designar vi och erbjuder marknadens bästa produkter och lösningar för vindkraftsanläggningar.

Med våra för ändamålet optimala kraftkablar kommer elen från vindkraftverket att strömma stadigt vare sig om kabeln förläggs i vatten eller mark. Ta vår nya AXALJ-TT 3x300m2 36 kV, som exempel. Genom att utveckla en högre kapacitet har vi skräddarsytt den för att möta de specifika krav som vindkraften ställer.

I vår kompletta portfölj hittar du även innovationer såsom PRY-CAM – säker och avancerad PD-mätning utan att behöva stänga ned energiförsörjningen. Här finns även PRY-ID för trådlös kabelidentifikation och informationshantering. Lägg därtill vår världsledande fiberoptik och du har en framtidssäkrad helhetslösning designad att förse dagens såväl som morgondagens värld med förnybar energi.

För att ge dig en överblick över vad vi kan erbjuda har vi sammanställt en broschyr som närmare presenterar våra lösningar. Ladda gärna ner den här.

Är du nyfiken på att veta mer får du gärna kontakta oss:

Niklas Henningsson
niklas.henningsson@prysmiangroup.com
+46 70 108 99 19