Din karriär

Prysmian Group, tidigare Draka Kabel, är världens största aktör inom kabelbranschen med mer än 30 000 anställda utspridda i mer än 50 länder. Det innebär en obegränsad mängd möjligheter, oavsett vilket område du vill arbeta med.

Tack vare detta kan vi också erbjuda några av de mest spännande programmen för dig som söker en ny utmaning. Är du nyexaminerad, har några års erfarenhet eller kanske vill utveckla dina ledarskapsegenskaper? Oavsett var du är i karriären har Prysmian Group ett program som passar dig.

 


 

Build the Future

Programmet för dig som är nyexaminerad och vill kickstarta en internationell karriär. Graduateprogrammet sträcker sig över tre år och innefattar två års utlandsuppdrag där du antingen arbetar inom sälj- och marknad, teknik eller produktion. Du får riktigt ansvar och kan exempelvis få driva egna projekt.

Programmet avslutas med att du får en roll inom ett område som passar dig bäst.

Klicka här för att läsa mer.

 

 

Make It

Make It är för dig som har 3-5 års erfarenhet av tillverkandeprocessen, exempelvis som ingenjör. Programmet är på fyra år och du kommer att utveckla dina färdigheter för att bli en ledare inom Prysmian Group.

Som en del av programmet kommer du att utbildas av ledande universitet och få möjlighet att skapa knyta unik kontakt med kollegor i andra delar av gruppen.

Klicka här för att läsa mer.

 

 

Sell IT

Sell IT är programmet för dig med några års erfarenhet av försäljning, där du utvecklar dina säljegenskaper oavsett om du jobbar som resande säljare, marknadsföring eller innesälj.

Det treåriga programmet ger dig en stor inblick i hur andra länder arbetar i sin säljprocess och har samarbeten med internationellt erkända businesskolor som gör dig till en bättre säljare.

Klicka här för att läsa mer. 

 

Sum IT

Sum IT är ett treårigt utbildningsprogram för dig som arbetar inom finans och industriell controlling. Under resan får du bättre förståelse för den industriella processen, effektivisering, produkt och teknologi, kostnader och IT-system.

För dig som har minst fem års erfarenhet är programmet perfekt för din personliga utveckling. 

Klicka här för att läsa mer.