Nu kan du ansöka till vårt graduateprogram

 

 

 

 

 

 

 

Vad är Build The Future?

Kortfattat är det vårt graduateprogram. Nästa årsupplaga, 2021, kommer att vara den tionde i ordningen!

Graduateprogrammet är en uppslukande erfarenhet i vårt företag från dag ett. Build the Future inleds med en två veckor lång global introduktion med utbildningar och aktiviteter i The Prysmian Group Academy, i samarbete med businesskolor i toppklass.

Under resans första vecka kommer du också att paras ihop med en mentor, som du kan lära dig av.

Efter introduktionen följer en ettårig jobbrotation på tre olika avdelningar: Forskning & utveckling, produktionen på en av våra fabriker, samt försäljningen & marknadsföring. Efter det första året påbörjas ditt internationella uppdrag, som gäller resten av det treåriga programmet.

Det internationella uppdraget ger dig fantastisk erfarenhet av nya sätt att arbeta, ny kunskap, träffa nya kollegor och omfamna en ny kultur. När ditt internationella uppdrag är över, återvänder du till det land där du blivit anställd, redo att få nytt ansvar inom teknik- eller affärsavdelningen  i Prysmian Group.

Vem är du?

  • Du vill ha en karriär inom vår bransch och är redo att anta en ny utmaning
  • Du har examinerat de senaste 18 månaderna och har en ingenjörsexamen, eller inom teknik, business eller ekonomi
  • Eftersom vi är ett globalt företag är det viktigt att du hanterar engelska flytande
  • Du har arbetat eller studerat utomlands och vill få en ny internationell erfarenhet med Prysmian Group
  • Eftersom vi är ett globalt team och finns i mer än 50 länder, är det viktigt att du är skicklig på att kommunicera och presentera
  • Du älskar att lära dig nya saker och arbeta med kollegor

 

Alla på Prysmian Group har möjlighet att göra avtryck: vad du än gör, var du än är baserad, kommer du att vara en del av ett företag som hjälper till att forma världens runtomkring oss. Är du redo att starta en ny resa?

Ansök här