Tillbehör

  • PRY-CAM

    Vad skulle du säga om jag berättade att du nu kan göra helt korrekta PD-mätningar av mellan- och högspänningsnät på tryggt avstånd – och utan att behöva göra elsystemen spänningslösa? Det är sant! Med vår revolutionära trådlösa teknologi i PRY-CAM kan du utföra mätningar på elsystemen under drift samtidigt som du kan köra diagnoser och göra fellokaliseringar. Det är enkelt, säkert, snabbt och pålitligt.

  • Buddy

    Lika enkelt som det är att dra ut kabeln ur vår förpackning Buddy, lika enkelt är det att snurra tillbaka den. Denna stryktåliga kompis älskar alla väder och skyddar effektivt kabeln från smuts och damm. Speciellt lämpad för service-montörer och butiksförsäljning. För mer information om kablar, se datablad för respektive produktfamilj.

  • Drum Buddy

    Med vår kabelvagn Drum Buddy hanterar du enkelt en K6-kabeltrumma på 200 kg – utan att din rygg tar stryk. Du kan till och med byta trumman själv. Konstruktionen är kraftig, däcken punkteringsfria och de låsbara hjulen håller vagnen på plats. Egenskaper som krävs när du ska ta dig fram bland gropar, lera och byggskräp.