Tillbehör

  • PRY-CAM

    Vad skulle du säga om jag berättade att du nu kan göra helt korrekta PD-mätningar av mellan- och högspänningsnät på tryggt avstånd – och utan att behöva göra elsystemen spänningslösa? Det är sant! Med vår revolutionära trådlösa teknologi i PRY-CAM kan du utföra mätningar på elsystemen under drift samtidigt som du kan köra diagnoser och göra fellokaliseringar. Det är enkelt, säkert, snabbt och pålitligt.

  • Buddy

    Lika enkelt som det är att dra ut kabeln ur vår förpackning Buddy, lika enkelt är det att snurra tillbaka den. Denna stryktåliga kompis älskar alla väder och skyddar effektivt kabeln från smuts och damm. Speciellt lämpad för servicemontörer och butiksförsäljning. Vilka produkter som finns tillgängliga i Buddy hittar du i broschyren. För mer information om kablar, se datablad för respektive produktfamilj.

  • Drum Buddy

    Den optimala hjälpredan bland gropar, lera och byggskräp - Drum Buddy - gör efterlängtad comeback! Med en förbättrad konstruktion kan du hantera dina kabeltrummor utan att ryggen tar stryk och enkelt byta kabeltrumma på egen hand. Du känner igen den kraftiga konstruktionen från föregångaren, men behöver inte längre en adapter när du väljer en trumma i en annan storlek. Samma pålitlige vän - bara något bättre! Produkt Trumstorlek Vikt (kg) E-nummer Drum Buddy Max. K6 24 1652593